Moving intelligence – Dashboard

Moving Intelligence
Moving Intelligence is een internetplatform ontwikkeld door Technocon. Met het platform kan men gebruik maken van de diensten van Technocon op het gebied van slimme systemen voor wagenparkbeheer, duurzame mobiliteit, beveiliging en objectinformatie.

Opdracht
Mijn collega Remco Homberg heeft in opdracht van Redhotminute de website en huisstijl gecreƫerd voor Moving Intelligence. In navolging van de website wilde Technocon ook graag een (mobiele) applicatie laten ontwikkelen om klanten zo beter te kunnen bedienen.
In een scrum team met diverse disciplines, waaronder ux-design, visual design, frontend en backend development zijn we vervolgens aan de slag gegaan met deze opdracht. Hierbij was ik in samenwerking met Remco Homberg verantwoordelijk voor de look and feel van de applicatie.

Resultaat
Een applicatie boordevol nuttige functionaliteiten volledig in de huisstijl van Moving Intelligence. Moving Intelligence is continu in ontwikkeling, dus onderstaande schermen kunnen inmiddels afwijken van de huidige applicatie.